INFO

Editia din acest an a Conferintei Nationale de Cardiologie in Medicina Generala va avea ca tema principala PATOLOGIA TINERILOR (sindroame coronariene acute, hipertensiune arteriala, boli congenitale etc. – metode de diagnostic si tratamente actuale).

Conferinta include Curs de resuscitare.

Data conferintei: 31 mai – 2 iunie 2016

Creditare: 18 credite EMC

Manifestarea se constituie intr-un excelent reper stiintific (diagnostic si terapeutic) pentru medicul practician cardiolog, internist sau de familie. Evenimentul, care pune accent pe interactivitate, reuneste cei mai reputati specialisti din Romania in domeniul cardiologiei, expunerile si simpozioanele acestora suscitand un interes major in randul participantilor.

Loc desfasurare: Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms

Adresa este Calea Rahovei nr. 198A, Sector 5.
Mijloace de transport: Autobuz: 117, 173, Tramvai: 23,32.

Pentru a oferi medicilor de familie, internisti si cardiologi – participanti la CNCMG 2016 – posibilitatea de a audia si lucrarile Congresului UMF Bucuresti din perioada 2-4 iunie a.c., s-a decis devansarea datei Conferintei Nationale de Cardiologie MG pentru 31 mai – 2 iunie.

crb_1 crb_2 crb_3 crb_4 crb_5 crb_6 cncmg-cpb-1 cncmg-cpb-2

Centrul dispune de sali de conferinte dotate la cele mai inalte standarde, precum si de o parcare de peste 200 de locuri.


Vizualizati locul pe o harta mai mare