INFO

ARGUMENT: Conferinta anuala traditionala a cardiologilor si medicilor de familie – manifestarea este cel mai bun reper diagnostic si terapeutic pentru medicul practician. Evenimentul pune accent pe interactivitate si reuneste KOL din cardiologie si MF, iar cursurile si simpozioanele acestora suscita un interes major in randul participantilor.

AUDIENTA: Conferinta are statut de Curs National de Cardiologie – Educatie Medicala Continua si se adreseaza medicilor specialisti in medicina de familie, cardiologie si medicina interna.

Creditare: 18 credite EMC + 10 credite EMC (suplimentare) prin revista societatii.

BONUS: Toti medicii prezenti efectiv la lucrarile Conferintei vor primi un abonament gratuit la revista SAMF – “Practica Medicala” CNCSIS/CNCS B+ sau la revista AMR – “Revista Medicala Romana” CNCSIS/CNCS B+, impreuna cu Certificatul cu 10 credite suplimentare.
PREMII: Medicii prezenti efectiv la lucrarile conferintei vor participa la o tombola cu premii constand in 30 inscrieri VIP gratuite la Conferinta Nationala de Medicina a Familiei – 2017.

Loc desfasurare: Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms

Adresa este Calea Rahovei nr. 198A, Sector 5.
Mijloace de transport: Autobuz: 117, 173, Tramvai: 23,32.

crb_1 crb_2 crb_3 crb_4 crb_5 crb_6 cncmg-cpb-1 cncmg-cpb-2

Centrul dispune de sali de conferinte dotate la cele mai inalte standarde, precum si de o parcare de peste 200 de locuri.


Vizualizati locul pe o harta mai mare