30 mai - 1 iunie 2019
J-S
10.00-19.00
Centrul de conferințe
Crystal Palace Ballrooms
București

Cum a fost
la Conferința Națională de Cardiologie
în medicina generală

„A fost o plăcere să particip la această manifestare atât de actuală ca tematică, cu numeroase informații extrem de utile pentru auditoriul nostru."

Prof. Dr. Doina DIMULESCU

„Cred că a fost o conferință foarte utilă, cu teme de mare actualitate și cu un nivel științific ridicat al prezentărilor făcute de lectori. A fost o atmosferă destinsă, colegială și stimulatoare pentru discuții, comentarii din audiență și întrebări."

Prof. Dr. Adriana ILIEȘIU

„Vă mulțumesc pentru invitație și vă felicit pentru organizarea excepțională a conferinței din acest an. Nu am decât cuvinte de apreciere sinceră!"

Conf. Dr. Habil. Camelia DIACONU

„Ca întotdeauna, Conferința Națională de Cardiologie în medicina generală, a oferit într-un mod generos, prin temele prezentate de către lectorii invitați și dezbătute cu înalt profesionalism împreună cu profesorii ce au moderat fiecare sesiune, plus valoare practicii medicale, impact științific și notorietate evenimentului. Tema prezentată de mine în această conferință: „Măsurarea indicelui gleznă-braț în practica medicului de familie”, sper să reprezinte un ajutor prețios colegilor mei medici de familie, în monitorizarea eficientă a pacientului cu boală vasculară periferică. Mulțumesc din toată inima, organizatorilor pentru invitație! Felicitări și mult succes, în continuare!"

Dr. Cristina Anca DĂSCĂLESCU

„Într-o lume agitată unde stresul, anxietatea și depresia sunt la ordinea zilei, parteneriatul sinergic dintre medic și psiholog, pot oferi societății noastre, echilibrul, sensul și forța de a merge înainte cu demnitate, încredere și speranță. Am fost onorat să particip la această prestigioasă Conferință Națională de Cardiologie în medicina generală, fapt pentru care vă mulțumesc, cu respect. Felicitări distinșilor profesori, lectorilor evenimentului, participanților și mai ales, organizatorilor!"

Psiholog Marius DĂSCĂLESCU

„A fost o conferință foarte interesantă, prin prisma tematicii abordate și a prezenței celor mai importante personalități medicale din domeniu. Cu siguranță, vom reveni și la următoarea ediție! "

Dr. C.R.

„Impresia mea ca participant la această Conferință a fost extrem de plăcută, subiecte foarte interesante în programul științific al evenimentului. Mulți medici foarte interesați de problemele discutate . Cred că această conferință interdisciplinară și-a atins scopul propus."

Dr. S.O.

„Mi-a plăcut că am avut ocazia să o întâlnesc, în deschiderea lucrărilor Conferinței, pe Uca Marinescu – prima femeie care a atins cei doi poli ai planetei – o eroină și în viața reală. O experiență nouă, memorabilă. Felicitări organizatorilor!"

Dr. I.M.

„Se pare că reușita acestui eveniment se datorează faptului că organizatorii au intuit mereu, interesul participanților pentru tematicile abordate. Dialogul dintre medicul cardiolog ca specialist și medicul de familie este un lucru extrem de util"

Dr. A.C.